Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Valina schreef:Rinske schreef:Nu ik het ook op Facebook heb gezet mag ook hier iedereen het weten: ik ben zwanger!!
Sommigen wisten het al. Da's ook meteen de reden dat ik niet zoveel taarten meer post, ik kan er op het moment niet tegen
+ ik ben heel moe.
Hoeraaa hoeraaaa!!!![]()
Laat ik het dan ook maar vertellen....![]()
Ik ben ook zwanger!!![]()
Ik ben 18 oktober uitgerekend en ik bak ook niet zoveel.
Ook moe en ben nu bezig aan een 3-laags stapel en werd vanmorgen lichtelijk onpasselijk van de lucht van de gebakken biscuit.
De botercreme daarentegen vind ik dan weer heerlijk!![]()
biesje schreef:HELP!!!
Ik moet een tiara maken voor op een echte meiden taart.
Gister heb ik het geprobeerd met fondant maar dat vond ik er echt niet mooi uitzien.
Vandaag ga ik het proberen te spuiten met chocoladefudge.
Ik weet alleen niet of dat gaat lukken.
met royalicing heb ik nog nooit gewerkt.
Heeft iemand nog handige tips of advies??
Lijkt me zo'n heerlijk gevoel om zwanger te zijn (op de nare kwaaltjes na dan
)
Morgen even langs bij de stal waar mijn paard heeft gestaan (die is overleden) mooie herinneringen daar. Onder andere dus donderdag-uitmestdag waarbij we regelmatig rond de klok van 11 gingen koffiedrinken met vers gebakken appeltaart... Die neem ik dus morgen mee
,
.