Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


Ik kan alleen geen foto maken want mijn camera ligt nog bij mijn moeder. Maar morgen zal ik een foto maken al vermoed ik dat hij dan niet meer compleet is
Lindas2 schreef:Mooie taart kladruber! En jullie zien er inderdaad mooi uit!
Ik mix ook altijd 10 minuten![]()
@ chocobroodje: Nou proficiat met je eerste ganache. Als het is afgekoelt en je gaat de ganache opkloppen krijg je heerlijke chocolademousse
Zoals ik verwachte heeft vriendlief hem vannacht aangevallen
Maar nu kan ik wel de binnenkant zien en hij is echt heel mooi geworden. Ik ga straks de camera bij mam halen en dan zal ik een foto plaatsen.
Ben er erg trots op 


MamaMiesje schreef:Ik even gezocht op het DLTforum over de producten van Betty Crocker en je kunt er mee vullen en afsmeren. Het schijnt alleen wel rétezoet te zijn en als je er mee zou willen afsmeren, dan zou je het ietsje moeten 'magnetronnen' want van zichzelf is het nog wel een stugge substantie, dat smeert dus niet prettig.
