Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
hesterve schreef:phormicola schreef:Zo hey, bestaat Koffietijd nog?
wijnsteenbakpoeder....dat heb ik laatst nog ergens gezien *gaat nadenken*
Dat zit in die zakjes bakpoeder die je in de supermarkt koopt loop even naar mn kast ....
edit:
Yep e500ii staat erop(=wijnsteenbakpoeder)
?
!
Maar dat pak komt wel op.
Ook de notenaanbieding van de Lidl meegenomen, 2 zakken van geloof 200/250 g voor 3 euro, ik heb nu een mix met cranberries, de royale mix was al op helaas. Maar hier zitten ook genoeg noten in die ik lekker vind; walnoten, pecannoten,cashewnoten en hazelnoten.
Maris schreef:Weten jullie hoe het zit met gist en de vervanging daarvan door wijnsteenpoeder en/of baking soda ???
de waarheid zal wel ergens in het midden liggen.. Weet wel dat amber albarda magere kwark beter vindt (meen ik me te herinneren)

) Cruesli als ontbijt, geen tussendoor, tijdens de lunch vaak een wit stokbroodje met verschillend hartig beleg (van zalm tot oude kaas), geen tussendoortje en 'savonds minimaal 5x per week 'gezond' vers gekookt met groente, bijna altijd vega en veel biologisch. Maar ook veel pasta, veel aardappel en veel brood... En een biertje
Nelleke!

Maar goed, dat zul je wel begrijpen!