ik laat mijn desem deeg en starter gewoon langer staan maar het is wel bewerkelijker. Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly








Of heb ik teveel succes verhalen gelezen en ben ik veels te ongeduldig? Ik zit op bijna 2,5 week.prugelpiet schreef:Hoe is het uiteindelijk geworden, Chamion? Is de bleekscheet wat bijgekleurd?
Set_Elkol schreef:Jakkes iris!
Ik zou dan juist en starter weer niet meer hydrateren maar dat is heel persoonlijk, ik vind een dunnere starter niet zo fijn werken. Ik merk dat vooral het soort meel invloed heeft op de zuurheid en het ene meel heeft dan inderdaad wel weer iets meer vocht nodig heeft dan de ander.
Mijn brood van vandaag:
[ [url=m/dQ4ts9.jpg]Afbeelding[/url] ]
Set_Elkol schreef:Jakkes iris!
Ik zou dan juist en starter weer niet meer hydrateren maar dat is heel persoonlijk, ik vind een dunnere starter niet zo fijn werken. Ik merk dat vooral het soort meel invloed heeft op de zuurheid en het ene meel heeft dan inderdaad wel weer iets meer vocht nodig heeft dan de ander.

dit is dag 2 dat het er zo uit ziet. Wie weet word het toch nog brood dit jaar