. Gewoon aan de lucht laten drogen de volgende keer
. Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
. Gewoon aan de lucht laten drogen de volgende keer
.

Bij gebrek aan een taartenwinkel in de buurt koop ik het dus daar wel eens
Kinke schreef:en mocht je nog een keer bij de Ikea komen, daar hebben ze opbergdozen met onderin een rooster. Gooi rijst onder het rooster, koekjes erin en dan blijven ze superlang knapperig
) en had er laatste een bijgehaald omdat ik altijd bakjes tekort kom voor mijn cupcakes.
En goedkoop! Voor 1 kilo iets van 3 euro. Falona schreef:Werkt dat ook om cupcakes vers te houden? Heb mijn biscuitmix in zo'n bak zitten (past precies een 5kg zak in) en had er laatste een bijgehaald omdat ik altijd bakjes tekort kom voor mijn cupcakes.
IngridB schreef:charissiej schreef:Bizar die taart in de link! Ben benieuwd of een bokker dat gaat nadoen!
Ik zal het niet zijn vrees ik

. muppetmayo schreef:Wordt die fondant van de sligro hard of blijft ie zacht?
Komen weer hele mooie taarten voorbij zeg!
Ik heb even een dipje, lijkt wel of ik t niet meer kan! Fondant scheurt, plooit, vouwen erin etc etc... Durf gewoon bijna geen taarten meer te maken!
Dan gebruik ik 1:1 dus evenveel roomboter als poedersuiker mixen.
Hoeveel heb ik dan ongeveer nodig 12 cuppies?
Heb inderdaad al geprobeerd met platte, en dat werkte prima, maar nu wil ik het ook eens zo proberen! 