Polivy schreef:Samantha,ik heb de baby besteld dus straks in mijn bezit.
O dus ik mag m van jou lenen.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
LetsgoKelly schreef:Ja moet nog bestellen. Dat is ook een idee..![]()
Ik heb nu bruine marsepein op mn lijstje en crisco omdat poedersuiker mijn marsepein zo wit maakt. Doet crisco dat niet?
Ik denk dat ik mijn "grote" lijst nog maar even achterwege laat tot ik terug ben van skieen en als ik het dan na mijn 2e taartje nog steeds leuk vind ga ik wat meer dingen bestellen
Is dit eventueel ook iets? http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod ... cts_id=948
Gebruik veel minder poedersuiker, of rol uit op een tafelzijl. Je moet zo weinig poedersuiker gebruiken dat het net niet meer plakt, en vooral niét op de bovenkant van je marsepein, dan krijg je inderdaad witte vlekken.
Mijn buuf krijgt ook in augustus een kindje als alles goed gaat, maar we zullen vast niet allebei op hetzelfde moment gaan bakken
Ik zag trouwens in het Wilton boek echt een prachtige manier om een wiegje te maken en mijn eigen variatietheorie is als volgt: neem een kindersurprise-ei en de ene helft daarvan gebruik je als wiegje, het andere deel snij je door de helft en plak je dwars op één van de kanten van het 'kommetje' en wordt dus een soort kapje. Binnenkort even uitproberen

)
LetsgoKelly schreef:Oh haha, ja ik heb toevallig een foto van hoe het eruit zag![]()
Ik was al van plan om een tafelzijl te nemen inderdaad maar daarvoor moet ik nog even naar de winkel. Heb ik dan geen crisco meer nodig?
Oke, bruine en zwarte marsepein it is
Zo zag de marsepein eruit (gewoon teveel gebruikt dus)
http://smg.photobucket.com/albums/v460/ ... g&newest=1
om te verven. Zal het even opzoeken.

