
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
CK88 schreef:Jeeeej, ik lust het nu ook met deze combi:
-Amandelmelk
-Goijbessen
-Chiazaad
-Lijnzaad
-Havermout
Ik laat het chiazaad, de goijbessen ,havermout en de melk een tijdje trekken daarna in de magnetron en honing na smaak toevoegen. Ik houd er van als het nog een beetje 'nat' is niet van dat droge spul maar iets meer melk als 'normaal'. Dan de lijnzaad erbij. Vanmorgen ervan gesmuld!!
doerakjeg2 schreef:Hoi!
Lees hier vaak mee, er komen hier altijd veel lekkere recepten voorbij, vooral die baked oats zijn heerlijkBen zelf altijd een vrij saaie havermout eter, ik eet het meestal warm met rijstmelk, honing en kaneel. Maar heb vanmorgen iets nieuws geprobeerd, namelijk dadels een paar uur laten weken in (ongezoete) sojamelk, vervolgens in de blender gedaan met een banaan, wat havermout en een heel klein beetje honing, zodat je een stevige shake krijgt. Dit in een kom gieten en tenslotte nog wat havermout toevoegen, en fruit naar keuze, ik heb zelf een perzik erdoor heen gedaan. Erg lekker en zoet door de dadels en banaan, je krijgt er een beetje een milkshake idee van. Zeker een blijvertje