
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
imd schreef:@Jaime: auw! Wat heb je toen met de marsepein gedaan?
Jaime_ schreef:Edit: heb net vast 1 taart bekleed, en hoe langer ik naar de kleur kijk hoe mooier ik het vind wordenik deed trouwens nog geen halfuur over het vullen/afsmeren/bekleden
Dus 20 min alleen voor het afsmeren is wel lang hoor
Jaime_ schreef:imd schreef:@Jaime: auw! Wat heb je toen met de marsepein gedaan?
Dat is nu heel mooi roze geworden, precies zoals ik wou, bloed is echt n goede kleurstof!
Nee tuurlijk nietSchoot uit met dat mes in mn andere hand.. de homp marsepein stond op mn werkblad, dus trok direct mn hand weg, en toen pas begon het te bloeden, dus de marsepein was natuurlijk gewoon schoon, en anders had ik het heus weggeflikkerd
Liezel1 schreef:Jemig, Jaime, hoe krijg je die rand zo mooi strak??!!
Kinke schreef:Esgaroth, ik vind het knap, besmeren met chocopasta en dan ook nog zonder paletmes. Je maakt het jezelf wel moeilijk hoor