Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
imd schreef:@Jaime: auw! Wat heb je toen met de marsepein gedaan?

Schoot uit met dat mes in mn andere hand.. de homp marsepein stond op mn werkblad, dus trok direct mn hand weg, en toen pas begon het te bloeden, dus de marsepein was natuurlijk gewoon schoon, en anders had ik het heus weggeflikkerd

word 3 laags op een standaard, van groot naar klein en komt witte decoratie op o.a. witte opengewerkt vlinders
Tot mijn verbazing waren alle 3 de taarten reuzestrak
ze staan nu in de vriezer, tot de beurs dan gaan ze eruit om te decoreren enz
maar komende tijd geen tijd voor
Jaime_ schreef:Edit: heb net vast 1 taart bekleed, en hoe langer ik naar de kleur kijk hoe mooier ik het vind wordenik deed trouwens nog geen halfuur over het vullen/afsmeren/bekleden
Dus 20 min alleen voor het afsmeren is wel lang hoor
Zien zien zien! Edit: al gepost, SUPER strak!
Helemaal leuk! 
maar deze komt op een taartstandaard dus dan komt er verder niets onder Jaime_ schreef:imd schreef:@Jaime: auw! Wat heb je toen met de marsepein gedaan?
Dat is nu heel mooi roze geworden, precies zoals ik wou, bloed is echt n goede kleurstof!
Nee tuurlijk nietSchoot uit met dat mes in mn andere hand.. de homp marsepein stond op mn werkblad, dus trok direct mn hand weg, en toen pas begon het te bloeden, dus de marsepein was natuurlijk gewoon schoon, en anders had ik het heus weggeflikkerd
Was alleen bang dat je het had moeten wegsnijden en een deel had moeten weggooien 
Liezel1 schreef:Jemig, Jaime, hoe krijg je die rand zo mooi strak??!!

Kinke schreef:Esgaroth, ik vind het knap, besmeren met chocopasta en dan ook nog zonder paletmes. Je maakt het jezelf wel moeilijk hoor


Zet die kcal er nou niet bij... 