imd schreef:http://www.bakerella.com/macarons/
Ik heb ze nog nooit gemaakt. Ben wel benieuwd hoe het smaakt eigenlijk..
Jaaa dat zijn ze!
Ik ben wel lichtelijk geshockeerd dat jullie ze niet kennen! Ze zijn toch niet zo bekend als ik dacht!
Ze zijn echt heel leuk en lekker.
Morgen ga ik nieuwe maken, maar dan met ander recept.

dan kun je er met je vinger voorzichtig overheen gaan (vaak blijft de fondant voordat je het uitdrukt nog in de uitsteker zitten)
Gisteren (marshmallow)fondant gemengd met tylose, goed doorgekneed, alvast maar de vlindertjes uitgedrukt en nou zijn ze nóg niet hard?
is echt mega zacht en wordt ook niet hard. Die M&B fondant is fijn spul
hele mooie kleuren 
Heb ik daar natuurlijk een hele kilo van aangeschaft
arme jij.. misschien kun je het door de marsepein mengen om het wat werkzamer te maken als je wit nodig hebt? Dat doe ik altijd als ik wit moet hebben, dan doe ik fondant door de marsepein. Ideaal!


Door het plastic er overheen kan je het met een doekje daarna makkelijk schoonmaken.