Bestaat er ook zoiets als te lang mixen met slagroom/versteviger/patidess? Het is helemaal klonterig/geschift nu?

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Wildflower schreef:Hoe dun rollen jullie de marsepein uit en hebben jullie een berekening ofzo om uit te meten hoe groot de lap exact moet zijn?
Mayo schreef:Wildflower schreef:Hoe dun rollen jullie de marsepein uit en hebben jullie een berekening ofzo om uit te meten hoe groot de lap exact moet zijn?
Simpel, zet je rolstok naast je biscuit en leg je vinger op de hoogte dat je biscuit eindigt, vervolgens hou je je vinger bij de rand en meet je de bovenkant (dus heb je bijv eerst 8 cm, daarna 28 cm van je rolstok, daarna weer de zijkant meten en dan kan je aan de hand van tot waar je op je rolstok uitkwam meten of je lap rondom groot genoeg is.
Hoop dat het een beetje duidelijk is.
Polivy schreef:Ik zou nog wel even de spelling doornemen (incl. waar gebruik ik hoofdletters etc). Verder leuk hoor wereld!
Mayo schreef:Ik ben enorm benieuwd of de bebogeen erbij past