
Ik had een salade buiten de deur vandaag. Echt mega huge...
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Donna89 schreef:Jeeej eindelijk weer een oven.... Gratis op een weggeefhoek... Ik weet je mag een gegeven paard niet in de bek kijken maar..
Gisteren diepvriespizza er 40 min ingezeten tot hij eindelijk bruinig was.
Vandaag Vis in bladerdeeg na 40 min soort van klaar zwart aan de onderkant en nog zacht en wit van boven. Aardappelkroketjes waren niet bruin, koud van binnen. wel knetter hard van buiten...
Heb het idee dat ie echt een uur nodig heeft om voor te verwarmen.... Niet leuk!
Palsgraaf schreef:Hesp is ham, in dit geval beenham.
Prei stoven, laten uitlekken en dan opdraaien in de hesp. Gekookte rijst op de bodem van de ovenschaal, rolletjes erop, overgieten met zelfgemaakte kaassaus, wat chapelure en gemalen kaas bovenop en dan de oven in.
Et voila, hespenrolletjes.
http://www.een.be/programmas/dagelijkse ... in-de-oven