
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Falona schreef:@MM: Ik heb er nog een paar gevonden mbv google.fr en google translate:
http://www.cookdeco.fr/
http://www.themadeco.fr/
http://eboutique.cuistoshop.com/
http://www.cook-shop.fr/
http://halwatishop.com/
Rolfondant = Pâte à sucre
Marsepein = Pâte d'amande
Een paar (internationale) merknamen er doorheen gooien zoals Wilton wil ook wel eens helpen.
Kinke schreef:Nate, leuke taart zeg
Wie gebruikt er hier zo'n ding om 'ruitjes' mee te maken, patchwork cutter heet het volgens mij? Is hij handig in gebruik?
Mayo schreef:Ik, maar ben er nog geen fan van. Ik krijg de print er niet heel dik in, of ik durf niet hard genoeg te drukkenDus ik gebruik het als patroon en druk daarna na met de botte kant van een mes.
Mayo schreef:Lindas2 schreef:Ik zet m op een bord om af te koelen en dan ga ik meestal de volgende dag vullen etc.
Blijft je biscuit ook niet aan het rooster plakken? Je draait m dan ook gelijk om toch? of pas als de biscuit is afgekoeld?
Een minuutje of 2 laten staan in de vorm zonder omdraaien, dan omdraaien op een rooster, na weer 5 minuten de vorm eraf halen, af laten koelen, wegleggen in een pedaalemmerzak.