
Ja, ik heb er een van 17,5 gekocht 10CM diep.. maar hij rijst natuurlijk nog flink, en er komen nog 2 lagen vulling tussen..
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

) Chernique schreef:Succes ukkie!
Ik wil ook nog een nieuwe bakvorm, heb nu eentje van 24cm (nog nooit gebruikt) en eentje van 20 cm.
Zou je hier mooi mee kunnen stapelen? vind dat je dan alleen niet zo superveel ruimte op die 24 cm taart heb..
Zou het niet mooier zijn met 26 cm- 20 cm ipv 24 cm-20 cm?
wat doen jullie?
wereld schreef:Chernique schreef:Succes ukkie!
Ik wil ook nog een nieuwe bakvorm, heb nu eentje van 24cm (nog nooit gebruikt) en eentje van 20 cm.
Zou je hier mooi mee kunnen stapelen? vind dat je dan alleen niet zo superveel ruimte op die 24 cm taart heb..
Zou het niet mooier zijn met 26 cm- 20 cm ipv 24 cm-20 cm?
wat doen jullie?
Ik vind het mooier als de gestapelde taarten meer dan 4 cm schelen..
Anders is er namelijk als je naar de taart kijkt aan beide kanten maar 2 cm verschil tussen de 2 lagen..
ik zou gaan voor 28 en 20 cm


Anne. schreef:Ja, da's 2 aan iedere kant.. da's niet heel mooi! Ik denk dat een 20 of misschien zelfs een 17 wel mooi is!
Ik wil ooit ook nog eens een Topsy Turvy maken, die vind ik zo leuk

Zaterdagavond met mijn vriend (die is ook jarig in die week), zondagoverdag hebben we familiefeest dus dan met mijn moeder samen (die is óók die week jarig) en maandagoverdag met mijn moeder voor degenen die geen familie zijn
. Is met pinksteren.

Anne. schreef:Hoe doen jullie trouwens je taart uit een bakvorm halen? Bakpapier erin.. alleen maar goed invetten?

http://www.dutchfoodshop.nl/images/dr.% ... kspray.jpg

Benieuwd hoe dat wordt, heb dan het idee dat je nog zo'n groot 'leeg' stuk bovenop hebt, maar ja dat vul je dan natuurlijk weer op met versiering ofzo