Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Dat is wel heel lang. Een kleine blanda is +/- 12 minuten voldoende.
pjer schreef:ah dat verklaard waarom hij zo hard is![]()
nouja experiment 2 is dus ook hard en klein.
Heb het nu anders gedaan, geen blanda maar een kleine ronde vorm van ca 15 cm.
130gram mix, 2,5 ei, en 17 gram water.. staat nu nog te mixen..
hoe lang zou dat er in moeten?
ik zal wel prikken na 15 minuten
MMares schreef:Ben deze ochtend maar vroeger opgestaan om de taart te vullen, af te smeren en af te werken. Ziet er smakelijk uit toen ik hem maakte maar heb mijn twijfels. De botercreme was niet zo 'hard' als anders, en had deze ochtend geen tijd om de taart in de ijskast te zetten eens hij afhesmeerd was. Heb hem gewoon afgewerkt en ben naar mijn werk gereden. Daar heb ik hem gelukkig wel in de ijskast kunnen zetten. We gaan hem straks aansnijden, hopelijk gaat hij smaken. Klein vraagje, hoelang moet hij uit de ijskast alvorens aan te snijden of heeft dit geen belang?
Vind het wel spijtig dat ik geen tijd meer over had om voor vriendlief nog een taart te bakken.
Kan ik mijn idee weer uitwerken!
... lijkt meer op een kersttaart
,ach als ie maar gaat smaken, gevuld met 1 laag aardbeienvlaaivulling, 1 laag aardbeienvlaaivulling met monchou en dan nog een laag aardbeienvlaaivulling....zal wel errug machtig zijn 
maar ik lees in de vorig topics dat er mona toetjes als vulling wordt gebruikt. Zou "luchtig toetje" (wat in een pak zit) er ook tussen kunnen? Of verzuipt de hele taart dan? Alvast bedankt! 
