Mn ouders liggen allebei kotsend op de bank.
Verveel me nu ook te pletter, visite is afgebeld. Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Mn ouders liggen allebei kotsend op de bank.
Verveel me nu ook te pletter, visite is afgebeld.
Foto? ^^
Ik moet nog steeds een verslagje schrijven van mijn kerstlunch baksels en dan wat ik vandaag aan het bakken ben en mijn dessert voor 2e kerstdag. 
) een groene kerstboomtopping maken. Hopelijk willen ze een beetje lukken, heb nog niet veel geoefend met toppings spuiten. Na de cupcakes gaan de kerstkoekjes weer de oven in, dit keer met vanille smaak en met citroen. Heerlijk met kerst in de keuken staan (in de keuken staan is trouwens altijd heerlijk
) en zometeen maar eens wat verlate blogs posten. 
Mijn zusje is ook ziek, maar gelukkig kan ze nog wel eten. Zeker zoetigheid gaat er wel in.
Maar dat is wel echt mooi poedersuiker. Ziek zijn met kerst is echt piep. 
Heb een stukje op en inderdaad MACHTIG! Wel erg lekker, alhoewel er wel een duidelijkere smaak in kon. Het is nu erg neutraal, dus volgende keer maar citroen ofzo erin stoppen, of vlaaifruit erop.
Weet ook niet wat ik ga eten vanavond want mn ouders kunnen niets eten.
Maar met kleurstof werken is wel errug leuk! Haha.
SpikkelFire schreef:Haha ach, gewoon oefenen dan komt het vanzelf goed.
Nou, ik heb maar afhaal besteld. Moet ik het ook nog opeten op mn kamer omdat mn ouders niet tegen die lucht kunnen, gezellig.
beste kerst ooit, not.
SpikkelFire schreef:Jeetje das ook balen.
Wij zouden dus eters hebben, verder niet veel bijzonders. Maar toch, heel de dag is niets aan want iedereen is natuurlijk met andere dingen bezig. Mn broer vroeg wel of ik mee ging naar de Efteling maar ik lag nog in bed en had ook niet zo'n zin eigenlijk.
.
Echt onwijs machtig, maar die smaak is echt fantastisch!
Citaat:Witte chocolade mascarpone taart
Benodigdheden:
130 gram maria biscuit
100 gram roomboter
500 gram witte chocolade
250 gram kwark
250 gram mascarpone
250 ml slagroom
springvorm 24 cm
smelt de boter
verkruimel de biscuit, vermeng met de boter en verdeel dit over de taartbodem, stevig aandrukken
klop de slagroom stijf
klop hier de mascarpone en de kwark doorheen
smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron, steeds 30 seconden, dan roeren, weer 30 seconden weer roeren en zo doorgaan tot de chocolade gesmolten is
klop de chocolade door het mascarponemengsel
verdeel het mengsel over de bodem smeer vlak uit en zet het in de koelkast (4 uur volstaat) hele nacht kan natuurlijk ook
decoreer de taart naar eigen wens met vruchten, aardbeien zijn als je er van houdt het lekkerst.
Zooooo blij mee. En een springvorm van 16cm doorsnee en van die hartvormige vormpjes.
Ga daar donderdag nog iets uit bakken. Xhiske schreef:sorry dat ik even in kom breken, maar ik heb een vraag. mijn nichtje vroeg net of ik voor morgen cupcakes wil bakken, maar ik heb niet genoeg zelfrijzend bakmeel of bloem in huis. nog wel een pak appeltaartmix. zou ik hiermee ook cupcakes kunnen maken (gewoon met een cupcakerecept of gaat dat geheid mislukken?) alvast bedankt



een beetje speculaaskruiden door je beslag, en als ze gebakken zijn, met een appelboortje een gaatje maken & opvullen met je spijs natuurlijk:P





.