Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
hij is iig propvol, want het is maar een laag laatje
(taartzaag kan er net staand in
)
Wil ik in principe vullen met bokkepootjesvulling (nu even niet gedaan). Hoe krijg ik die witte fondantbloemetjes weer mooi zacht? Ze waren nu namelijk keihard en niet mooi gevormd meer. Deze had ik namelijk vorige week al gemaakt toen ik me verveelde. Even in de magnetron ofzo?
Ben benieuwd hoe ze smaken 



Ik had het idd eerst op een lepel gelegd maar dat was te groot, maar eierdoosje is wel een goeie! ClaudiaHS schreef:Patriciavt schreef:Spikkelfire, ik begon ook met zon doos.. Toen twee en nu een hele kast speciaal voor mn bakspullen lol!
En zo heb ik het dus ook en de 'bakkast' is inmiddels al weer te klein.
Alle bakvormen liggen inmiddels weer in de la van de keuken en van de week ff de kast opgeruimt.
Nu is alles weer een stukkie overzichtelijker.
http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-OFHF7VO7.jpg
Bovenop liggen alle cakedrums en cc standaards.
De laadtjes liggen ook nog vol, bakpannen allemaal in de keuken en de foodprinter en taartdozen liggen op zolder.
Want zoals je ziet past het niet echt meer erin![]()
Maandag ga ik een bedankt taartje maken voor de juf van de BS.
Oudste gaat na de vakantie naar groep 3.
In groep 1 en 2 heeft ie dezelfde juf gehad (die ik ook nog ken, moeder van een klasgenoot op de basisschool van mijzelf).
Hele fijne vrouw, dus dat vind ik wel een bedanktaartje waard
mooi hoor! MssMaris schreef:Vet lief, vriendje ging even naar Purmerend om eiwit poeder te scoren voor me. Helaas was het uitverkocht dus hij ging "onverrichte zaken weer naar huis". Komt hij thuis met een tas vol candymelts, impressie mat, smoother, dust's, kant en klare icing en icing powder


