Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
. Ik heb alleen per ongeluk Amandel Wonder Cake gekocht ipv biscuit en nu zie ik dat dat alleen geschikt is voor cupcakes en cake :-(. Falona schreef:@roosje: die van de ikea heeft ook een klein vlak stukje, maar die is wel kleiner dan die van de action. Rond smeren is daarbij niet nodig, maar om die van de action rond te krijgen kan je wel met botercreme wat ronder smeren.


Booooo schreef:Mijn vriend en ik hebben vandaag een huis gekocht
Nu wil ik woensdag op mijn werk trakteren.. Ik zit nog te twijfelen of ik zelf taart ga maken
Het is voor +/- 16 personen.. Dus ik wou een ronde van 26cm doen, of misschien mijn eerste poging tot stapeltaartje.. Steken jullie dan rietjes ofzo in je onderste biscuit voor de steun?
Als ik de biscuits zondag bak, en zondag of maandag versier.. Tot woensdag in de vriezer zetten neem ik aan? en kan dat gewoon met fondant?
Jeetje wat een vragen
.
Booooo schreef:Patriciavt: Bestaat heel dat mannetje uit fondant/marsepein? Dat is toch niet lekker om te eten, vraag ik me altijd af bij dingen die zo gemaakt zijn..
is dus puur ter decoratie, niet om op te eten 


Gelijk uitgeprobeerd dus.. Kom me daar toch een platte biscuit uit de oven
Ik had voor t eerst op 180 gebakken, nu de 2e toch maar weer op 160.. Als die wel goed uit de oven komt, dan gaan ze allemaal op 160, ookal duurt het dan wat langer. Mijn hemel moet er na deze nog 5 bakken
Morgen om 13 uur wordt de 1e opgehaald, een stapel voor 30 pers
Gewoon veel te warm icm het warme weer *huil* hij staat nu in de koelkast, om even goed af te koelen. En dan gooi ik em terug onder m'n kenny en laat ik em nog even lekker z'n gang gaan. Hopelijk komt het goed
(gaat snel in de onlinefolder kijken...)