Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Kinke schreef:linda, ik doe altijd een bodempje van bakpapier in de vorm, hij blijft niet plakken. Ik snij die bovenkant er soms af, gewoon een dun laagje.
Ik vind monchou taart heerlijk, ik maak er altijd 1 met onze verjaardagen, is altijd een succes. Alhoewel ik vanaf nu waarschijnlijk een marsepein taart ga maken
Mayo schreef:Ik laat het biscuit afkoelen op een rooster en daarna gelijk in een pedaalemmerzak. Komt geen bord aan te pas
Polivy schreef:MamaMiesje schreef:Nou...mijn idee van een pakket zenden was heel leuk, maar jeeeeeeee wat een verzendkosten!
Hahaha, klopt. Heb een keer iets naar Australië verstuurd. Een rib uit mijn lijf bijna zeg.
Mayo schreef:Kelly heel erg gaaf je taarten! Heb je een how-to van die bloemen?