Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Nikki__ schreef:Hebben van de week de Brookies gemaakt volgens het recept van Bakerella (I hope you have chocolate chips handy). Was érg lekker!
Nu wilde ik alleen ook de andere variant maken (http://www.bakerella.com/thaaank-you-betty/).
Daar gebruiken ze de mix voor chocolate chip cookies en brownie mix. Nu heb ik vandaag de ingrediënten gehaald en ook de 2e dozen. Kom er alleen achter dat die van Dr oetker een mix is voor chocolate chip Muffins. Denken jullie dat dit verschil maakt? Of is het een idee om gewoon eerst het deeg te maken van chocolate chip cookies en dan de mix voor brownies gebruiken? Of kan ik het gewoon met het muffin-pak doen?
Koekjesdeeg is veel steviger dan muffindeeg. Als je die rauwe (en dus stevige) koekjesdeeg in rauw (en erg vloeibaar) browniedeeg gaat leggen, blijft het koekjesdeeg toch mooi één geheel binnen het browniedeeg. Maar muffindeeg is rauw erg vloeibaar en als je dat bovenop browniedeeg giet, gaat het gewoon vermengen en wordt het één deeg.


Miss maak ik hem dan van het weekend wel!
is alleen de decoratie 

Dat is inderdaad een taart die vaak langs komt bij de leukste taarten 