Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Astor schreef:Ga vanavond voor het eerst mijn eigen biscuit maken... Hoop echt dat het lukt... Heb wel een vaste bakvorm (hart).
Krijg ik de biscuit wel goed los van de vorm? Uiteraard ga ik hem heel goed in smeren met boter van te voren..
En ga hem vullen met aarbeien bavarois, laagje jam en botercreme. Allemaal voor het eerst zonder hulp van de cursus haha
Nou wil hem zo graag afhebben voor Valentijn....
Baäl ontzettend....
Ik heb namelijk ook wel vaak dat ik te gehaast ben en net te vroeg prik en dan zit er nog één en al ''smurrie'' aan m'n prikstok. 5 minuten later issie dan wel goed....
Van welk merk is je biscuit mix?
Maar denk niet dat het dan beter was geweest...
Maar ga het morgen even goed navragen! 
Een echt beginner haha
Ik ben ook lang niet zo goed als de meeste hier
.
Vanavond komt n meisje hem bekleden/versieren. Moet een pinguin opkomen, dus dat wordt weer een mooie uitdaging
(ik ben gewoon van de uitsteekfiguurtjes
)