Mayo schreef:Niet de bekleding naar je taart vormen, maar strak naar beneden vegen.
Dan hou je dus gewoon een gat over? Hmm, dat zal nog wat oefening vergen, ik douw altijd alles in alle hoekjes

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Lindas2 schreef:Leuke taartjes mellen95! Je plooientaart ziet er netjes uit.
Heeft er iemand ervaring met de PME lustre spray? Er is namelijk een zilveren taart besteld.. Ik denk dat ik dat alleen kan doen door die spray toch?
Er moet daarna alleen nog wel decoratie op.. Kan dat of blijft het plakkerig?
Herkenbaar Falona! Er gaat hier altijd een randje marsepein onder de biscuit zitten... Dan krijg je zo'n indeuking onderaan zeg maar.. Lang leven de sierrandjes!!
PriscaZ schreef:Ik heb Crisco nog nooiot in een gewone supermarkt gezien. Ze hebben het wel bij de meeste toko's of aziatische supermarkten.
Hoe groot is een klein taartje? (cm doorsnede)
IngridB schreef:Zet een taart met marsepein altijd in de koelkast. Maar moet zeggen met warmer weer gaat de marsepein wel
wat smelten hoor als ik de taart uit de koelkast haal.