Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
brownies zijn en ruiken heerlijk, als beslag, in de oven en wanneer ze klaar zijn! 
) En wil dit weekend nog wat maken, moet nog even kijken wat. Zondag komt er een vriendin langs dus weer een gelegenheid om iets te bakken.


Versieren heb zelf bedacht. Zaterdag opa en oma verhuizen, dus daar moet iedereen toch wel vrolijk van worden! 


Het is maar 1/3 van het hele recept, omdat ik het alleen op moet eten. Heb het dus ook korter in de oven gedaan, maar toch wel iets te kort heb ik al gemerkt.
Brownie moet smeuïg zijn, maar dit is wel wat overdreven.
Ziet er wel lekker uit
Yasmine schreef:Oh, daarom dat hij zo plat isZiet er wel lekker uit
Ik had hem al in een kleinere ovenschaal gedaan, maar die is qua oppervlakte eigenlijk nog te groot. Moet eigenlijk een diepere hebben, met kleinere oppervlakte. Dat zal veel handiger zijn. Op zich is het niet gare niet eens zo heel erg overigens. De brownies bestaan voornamelijk uit chocola, boter en suiker. Er zit maar 1 eetl bloem en een halve cacao in. Je proeft dus vooral heel erg de chocola en het is imo niet zo erg dat dat niet helemaal gaar is. Saskiaa_ schreef:Ja.Ik had hem al in een kleinere ovenschaal gedaan, maar die is qua oppervlakte eigenlijk nog te groot. Moet eigenlijk een diepere hebben, met kleinere oppervlakte. Dat zal veel handiger zijn. Op zich is het niet gare niet eens zo heel erg overigens. De brownies bestaan voornamelijk uit chocola, boter en suiker. Er zit maar 1 eetl bloem en een halve cacao in. Je proeft dus vooral heel erg de chocola en het is imo niet zo erg dat dat niet helemaal gaar is.
Misschien vervang ik de bloem en gist wel door kant en klare broodmix de 1e keer
(bedenk me net dat dat misschien een optie is, als ik wel je vulling maak en verder op dezelfde manier werk)
Echt supermakkelijk met het eiwit van 2 eieren, 100 gram suiker en dan 55 minuten in de oven. Officieel zegt het recept 60 minuten, maar op 55 zonder voorverwarmen zijn ze nog zo marshmallowachtig van binnen 
Helaas geen foto, ze zijn al op
FuGeLiCu schreef:Saskiaa_ schreef:Ja.Ik had hem al in een kleinere ovenschaal gedaan, maar die is qua oppervlakte eigenlijk nog te groot. Moet eigenlijk een diepere hebben, met kleinere oppervlakte. Dat zal veel handiger zijn. Op zich is het niet gare niet eens zo heel erg overigens. De brownies bestaan voornamelijk uit chocola, boter en suiker. Er zit maar 1 eetl bloem en een halve cacao in. Je proeft dus vooral heel erg de chocola en het is imo niet zo erg dat dat niet helemaal gaar is.
De action heeft nu kleine ovenschalen van 1,4L die wel mooi diep zijn. Kosten 2.39 oid. Weet niet hoe groot de vorm is die je nu gebruikt hebt?
Zal je recept opslaanMisschien vervang ik de bloem en gist wel door kant en klare broodmix de 1e keer
(bedenk me net dat dat misschien een optie is, als ik wel je vulling maak en verder op dezelfde manier werk)
.
.
. 