Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95
chamion schreef:Hey, als je zo zoekt op internet kom je veel recepten tegen met Bolero. Vooral in cocktails (drank dus voor de blondjes onder ons ) Dit recept ga ik een andere keer proberen:
https://www.grootsgezond.nl/recepten/ko ... warktaart/
_mjwb schreef:Gisteravond heb ik een kan kers gemaakt. Ik vind hem erg lekker! Hij heeft heel de nacht in de koelkast gestaan en in de ochtend heb ik een glas ingeschonken. Ik had haast dus heb ik de helft van het glas laten staan, toen ik daarnet thuis kwam lag er allemaal poeder op de bodem en was het voor de rest water. Er zat ook geen kleur meer aan. Iemand dit ook al meegemaakt?
_mjwb schreef:Gisteravond heb ik een kan kers gemaakt. Ik vind hem erg lekker! Hij heeft heel de nacht in de koelkast gestaan en in de ochtend heb ik een glas ingeschonken. Ik had haast dus heb ik de helft van het glas laten staan, toen ik daarnet thuis kwam lag er allemaal poeder op de bodem en was het voor de rest water. Er zat ook geen kleur meer aan. Iemand dit ook al meegemaakt?
chamion schreef:Snap uberhoud de hele hype rond sodastream niet. Pokke duur in aanschaf en dan die siropen die je moet gebruiken als je met een smaakje wilt. Ook pittig aan de prijs. En dan om plastic te besparen van de weg werp flessen. Maar die flessen uit de supermarkt zit toch statiegeld? Dus terug brengen en klaar, wordt het opnieuw tot grondstof verwerkt. Het apparaat is van plastic, de siroop flessen zijn van plastic.
Je hoeft minder te sjouwen, maar zeker niet niks meer.
Maar goed, ik heb alleen blikjes (die ik hier gescheiden kan inleveren) en pakken.