
En dan? Onmiddelijk versieren of nog even opbakken?
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
MissBonny schreef:1. Maak er bolletjes van.
2. Zorg dat je de chocolade gesmolen hebt, zodat je er het stokje doorheen kan halen en deze in het bolletje kan doen (blijft het stokje goed in het bolletje zitten)
3. Halfuurtje in de vriezer.
4. Eruit halen en versieren maar ! Enjoy
petitparis schreef:na al die kleurige foto's gezien te hebben en telkens "candymelts" tegen te komen, vraag ik mij af naar wat dat die smeltsnoep smaakt, zeker gezien het feit dat je het kan mengen met olie...
en in welke afdelin ve winkel vind je ze?
petitparis schreef:na al die kleurige foto's gezien te hebben en telkens "candymelts" tegen te komen, vraag ik mij af naar wat dat die smeltsnoep smaakt, zeker gezien het feit dat je het kan mengen met olie...
en in welke afdelin ve winkel vind je ze?
Burtzle schreef:Wat een mooie!