Tussen de paarden door even de chocoladelaag gemaakt, nu even rijden, kan de chocolade afkoelen en opstijven Had alleen moeite met het smelten van de witte chocolade Bleven maar klontjes in, volgende keer een ander merk proberen maar
Chernique
Berichten: 3661
Geregistreerd: 16-10-08
Geplaatst door de TopicStarter: 27-07-10 15:41
Asyaa schreef:
Net geproefd. Oh zo lekker, en oh zo slecht
Haha, zo te lezen had jij een lekker ontbijtje vanochtend!
Heb net poging 2 en 3 gedaan zijn erg goed gelukt moet ik zeggen.
Heb er 1 in een cake blik gemaakt gaf een heel leuk effect met afsnijden. De andere is voor een vriendinnetje haar verjaardag even kijken of zij hem zoet genoeg vind
Heeft iemand trouwens nog tips om de lagen beter aan elkaar te laten hechten? Nu vielen ze een beetje uit elkaar. Zat al te denken om de volgende laag er al op te gieten terwijl de vorige nog een klein beetje zacht was, zodat je een klein overgangs gebied heb.
Ik ga toch nog even snel langs winkel paar spulletjes halen en dan ga ik hem ook maken twijfel alleen welk bakblik ik moet nemen. welke maat hadde jullie ?
Stroop is idd niet erg als je dat vergeet, dat geeft gewoon een tikkeltje extra smaak aan je caramel De maat van mijn bakblik weet ik niet.. naja ik heb het in een ovenschaal gedaan