Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Gelukkig komt het ook nooit mooi je mond in.
Ik zal al te denken aan gewoon glazuur met poedersuiker en amandelmelk, maar liever nog zou ik iets hebben waarvan het wat dikker/romiger wordt, zoals bij monchou. Wie heeft de gouden tip voor mij

Ik stond hier net al van 'potdikkie ik heb zin in worteltaart', maar ik heb wel wortels, alleen geen bloem of gist of iets dergelijks, dus de rest wordt lastig. Ik was al bijna in staat om te kijken of er hier nog een winkel open is
Die site is echt heerlijke foodporn trouwens.
En wat je zegt over de grootte van supermarkten: er is inderdaad een groot, mijns inziens overbodig assortiment waar ik standaard aan voorbij loop.
Magrathea schreef:Hee lieve vegan-vriendjes en vriendinnetjes, ik heb bakinspiratie nodig. Ik wil een worteltaart maken, dat deed ik vroeger altijd met monchouglazuur erop. Nu kies ik natuurlijk liever wat andersIk zal al te denken aan gewoon glazuur met poedersuiker en amandelmelk, maar liever nog zou ik iets hebben waarvan het wat dikker/romiger wordt, zoals bij monchou. Wie heeft de gouden tip voor mij
boter, amandelmelk en poedersuiker, dat wordt vast lekker
en 2 zakken edelgist ook n.a.v. dit topic. Ben benieuwd of ik iets ga merken van de pillen. Edelgist zo goedkoop is echt super! Kan ik ook eens Margrathea haar kaassaus maken
