
Ik ben bij mijn schoonzus (een digibeet) ook altijd aan het klooien.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

en ook vrij simpel te maken (kan zelfs met een pakje uit de super)
gewoon kleinere stukjes gesneden

MMares schreef:Stille meelezer meld zich weer eens. Ik volg jullie al van het eerste topic, er komen echt mooie creaties voorbij.
Nu heb ik een vraagje, ik wil graag een M&Ms en kit kat taart maken (al zullen de m&m s smarties worden). Ik lees bij de meeste recepten dat ze de taart afsmeren met chocolade ganache of botercreme. persoonlijk denk ik dat de taart dan te zwaar/machtig gaat worden. Ik zou graag vullen en bekleden met slagroom maar vrees dat de kitkat dan niet mooi gaat 'kleven' op de taart. Hoe kan ik dit het beste oplossen? De zijkant toch afsmeren met botercreme bv en bij het vullen ook een dijkje botercreme, of kan ik dit doen met choco? Gaat dit wel genoeg 'kleven'?
Kunnen jullie me hier aub tips over geven? Alvast bedankt.


MMares schreef:Nog een laatste vraag, ik bak eigenlijk altijd met Sponge cake ipv gewone cake, ik vind dit namelijk luchtiger. Is buiscuit dan nog luchtiger?
)
Mevrouw wou 'm kanarie geel bekleed hebben en in het blauw de tekst ''Fireside'' erop hebben. Niks meer, niks minder oftewel; SIMPEL!
Gevuld naar wens; een laag banketbakkersroom en een laag chocolade botercréme (Ook mee afgesmeerd!). Vandaag afgeleverd en ik had een zeer tevreden klant! 
Foto lijkt iets bobbelig, maar is strak afgewerkt real life!