
Ik ben bij mijn schoonzus (een digibeet) ook altijd aan het klooien.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
MMares schreef:Stille meelezer meld zich weer eens. Ik volg jullie al van het eerste topic, er komen echt mooie creaties voorbij.
Nu heb ik een vraagje, ik wil graag een M&Ms en kit kat taart maken (al zullen de m&m s smarties worden). Ik lees bij de meeste recepten dat ze de taart afsmeren met chocolade ganache of botercreme. persoonlijk denk ik dat de taart dan te zwaar/machtig gaat worden. Ik zou graag vullen en bekleden met slagroom maar vrees dat de kitkat dan niet mooi gaat 'kleven' op de taart. Hoe kan ik dit het beste oplossen? De zijkant toch afsmeren met botercreme bv en bij het vullen ook een dijkje botercreme, of kan ik dit doen met choco? Gaat dit wel genoeg 'kleven'?
Kunnen jullie me hier aub tips over geven? Alvast bedankt.
MMares schreef:Nog een laatste vraag, ik bak eigenlijk altijd met Sponge cake ipv gewone cake, ik vind dit namelijk luchtiger. Is buiscuit dan nog luchtiger?