En bij scharrel heb ik dan het idee van, het heeft maar 1 ster meer dan de 'gewone' kip, hoeveel 'beter' is het dan? Dilemma's dilemma's. Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
En bij scharrel heb ik dan het idee van, het heeft maar 1 ster meer dan de 'gewone' kip, hoeveel 'beter' is het dan? Dilemma's dilemma's.
ik vries mn vlees ook áltijd in. Ik koop dan wel niet bij AH, maar meestal bij c1000, plus of jumbo. Weet iemand of het vlees bij deze supermarkten ook bevroren is geweest?
Ik heb ook lekker ontbeten met biogarde, een bakje diepvriesfruit (frambozen) erdoor geroerd, klein beetje honing en een goede, biologische, suikervrije muesli. Was lang geleden dat ik iets yoghurtachtigs had gehad voor het ontbijt, maar het beviel goed. 


KarinvdM schreef:Helaas zijn de regels zo streng dat de slagers zelf niet meer mogen slachten... Het wordt ze onmogelijk gemaakt.


VogeltjeM schreef:
