Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Maar allemaal mooi!

Mayo schreef:Ik ben in de war welke taart nou van wie wasMaar allemaal mooi!
![]()
Kelly, hoe voorkom je nou dat de icing van het koekje afloopt? Of zeg maar dat je zo'n strak hartje krijgt? En dat je echt het ijsbakje kunt maken en daarboven een toef zonder dat het doorloopt?
daarna invullen met wat meer vloeibare icing.
LetsgoKelly schreef:Mayo schreef:Ik ben in de war welke taart nou van wie wasMaar allemaal mooi!
![]()
Kelly, hoe voorkom je nou dat de icing van het koekje afloopt? Of zeg maar dat je zo'n strak hartje krijgt? En dat je echt het ijsbakje kunt maken en daarboven een toef zonder dat het doorloopt?
Eerst trek je een lijntje met wat dikkere icingdaarna invullen met wat meer vloeibare icing.
Bij de cupcake heb ik eerst het bakje gemaakt en dat wat laten drogen. Daarna de toef erop gedaan.
Al had ik dit moeten weten, ik heb ook handmatig vlinders gespoten met icing en dat was ook eerst de buitenlijntjes en daarna de invulling met dunnere icing. 


Al ben je idd wel even bezig gok ik.