Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Li_lee_yang schreef:Anc schreef:Als jij trouwens het ultieme recept voor een cheesecake hebt, dan mag je die best in mijn pb inbox deponeren hoor
Ik heb een boek gekregen voor mijn verjaardag waar een recept in staat. Ga het nu proberen, als die lekker word zal ik het recept online zetten
Maar vrees dat het nooit zo lekker wordt als de echte van de cheesecakefactory in amerika
dus heb hem nu door de helft gedaan en de helft die nog wel heel was nog wat opgefleurd haha, ben benieuwd wat mijn vriend ervan vind.
was een stuk succesvoller (lees vooral veeeul luchtiger) was er één een beetje kaput gegaan bij het uit de vorm halen, maar hij was wel mooi gaar van binnen
Dus ik heb mn oven uitgevonden en een mixer die snel genoeg mixt (kon ook niet al te veel verwachten van mn ouwetje uit '81
)

Falona schreef:Mokka
Ik ga vanavond ook weer aan de slag met mokka, ik vind het echt overheerlijk. Alleen zal ik er deze keer zelf weinig van proeven.
Falona schreef:Ja, maar die mokka die jij had geproefd was met (ik meen) nescafe die ik van mijn schoonmama had. Vond de Euroshopper wel makkelijker werken omdat de korrels makkelijker te pletten waren en minder aan elkaar gingen plakken toen ik er water bij deed.
Je moet ook een beetje naar smaak kijken hoeveel je er doorheen moet doen, je kan er later altijd nog wat meer bij doen als je de smaak niet sterk genoeg vind.

