
Nee, dat red ik niet. Na 4 uur moet ik toch echt wat te eten hebben

Mja, moet er niet een millionairs shortbread voorbij komen, dan hou ik het net een half uur vol
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly



Judith_ schreef:Net de brookies uit de oven gehaald. Ze zien er heel erg lekker uitHeb alleen mijn twijfels bij het recept, misschien een omreken fout gemaakt? Er zou ong. 350 gram bloem door moeten, heb net iets meer dan de helft er door gedaan anders werd het veel en veel te droog.

Sorry!
. We gaan vanavond uit dus dat wordt 'm niet meer denk ik. Uiteraard ook foto's gemaakt!


Unravelation schreef:@ Judith, in wat voor pan/schaal heb jij het gemaakt? Ik had alleen een lasagneschaal, die kleiner was dan in het recept, dus heb maar een springvorm genomen met een iets grotere inhoud. Nu is het best hoog geworden, heb het denk ik wel 20-30 min langer in de oven gehad dan voorgeschreven, en het is nog steeds behoorlijk zacht...Misschien de volgende keer maar het recept halveren ofzo....Was ie bij jou helemaal gelukt??

Ik heb deze of volgende week dinsdag nog een bestelling voor cupcakes en heb al een leuk ideetje.
.
.
( en gelijk hebben ze).

.