Is inderdaad heel makkelijk, ik zal eens kijken of ik het recept van de week even helemaal online kan zetten. Ik had er rode paprika's omheen. Maar met gele kan het ook zeker wel.
Edit:
Heb het al gevonden.
Ik heb dus geen tomaten gedaan, hou ik niet van.
•200 gram mager rundergehakt •2 kleine paprika's •2 grote vleestomaten •200 gram champignons •1 kleine ui •2 theelepels goulashkruiden (of hongaarse vleeskruiden) •1 teentje knoflook •zout en peper naar smaak Bereiding: Begin met het afsnijden vanhet kapje van de paprika's en tomaat en maak deze daarna met een lepel leeg. De champignons moeten zeer fijn worden gesneden, de knoflook moet worden geperst en de ui worden gesnipperd. Meng nu in een schaal de rundergehakt, ui, champignons en knolook door elkaar heen. Voeg de goulashkruiden toe en voeg zout en peper naar smaak toe. Kneed alles goed door tot het een massa wordt. De paprika's en tomaten kunnen nu worden gevuld methet gehaktmengsel en zet deze als ze zijn gevuld in een ingevette ovenschaal. let er hierbij op dat ze niet tegen de rand aanstaan, want dan verbranden ze makkelijker. De ovenschaal moet nu zo'n 30 minuten in een voorverwarmde oven van 190 gradem Celcius.
Serveer er rijst of aardappeltjes bij en eventueel een frissen salade. Eet smakelijk!!
Laatst bijgewerkt door Yolien op 13-10-09 15:35, in het totaal 1 keer bewerkt
Steph86
Berichten: 2175
Geregistreerd: 27-03-08
Geplaatst: 13-10-09 15:34
Klinkt erg lekker die gevulde Paprika Yolien. Ik wil dat binnenkort ook een keer maken maar ik bak het gehakt wel eerst even denk ik. En doe je verder nog wat bij de gevulde paprika? Zoalssla en krieltjes/gebakken aardappels of is de paprika machtig genoeg van zich zelf?
Edit:
Wij eten vanavond,aardappelkroketten, prei en wederom een stukkie speklap.