Mayo, je kunt ook een vullen door met een lepeltje een gaatje te maken doe ik ook altijd.
Met prijzen ben ik niet zo goed
Mayo
Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern
Geplaatst: 17-08-10 10:34
vonneke schreef:
140 euro vind ik een goed bedrag. dan zou ik er wel een leuk klein taartje cadeau bijdoen voor het jarige kind.
Daar heb ik helaas echt geen tijd meer voor om te maken. Ik moet vanavond de CC's bakken en marsepein kleuren. Morgenochtend werken en morgenmiddag is de workshop
Ik zit te denken aan € 17,50 p.p. dan zit ik er precies middenin?
Mayo
Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern
Geplaatst: 17-08-10 10:35
LetsgoKelly schreef:
Mayo, je kunt ook een vullen door met een lepeltje een gaatje te maken doe ik ook altijd.
Met prijzen ben ik niet zo goed
Met een lepeltje snij je er een stukje uit bedoel je?
*Komt nu pas tot de conclusie dat biscuitmix ideaal is; niks geen moeilijk doen met gezeefd meel er voorzichtig doorscheppen, gewoon huppekee alle ingrediënten er in een keer indonderen *
Net mn tantetje gebeld: die wordt vrijdag 76 en of ze het dan wel leuk vond als ik taart voor dr maakte. Nou! Dát leek haar wel wat Een poos geleden heb ik jullie hier al die ene taart laten zien die ik op een workshop gemaakt heb; met die geboetseerde Dalmatiërtjes. Daar had ik toch ook al 'Hoera, 76 jaar!' op geplakt, dus die is alvast klaar. Nu er nog een bij van 25 cm. Maar dat gaat denk ik een mooie klassieke worden...blauw met een mooie grote witte strik en linten De vulling weet ik al: bc met witte chocoladesmaak sinaasappeljam tussen 2 laagjes krokante donkere chocola afsmeren met caramelbc
Uiteindelijk zijn we eruit gekomen voor € 100,-. Ze was een beetje in shock van € 125,- Toen zakte ik iets en ging zij voor een middenweg, dus dat is fijn
Ik lees al enige tijd mee in jullie topic en nu gaat het natuurlijk toch kriebelen. Voor een verjaardag over twee weken (man wordt 30) wil graag cupcakes bakken. Vaker gedaan, dus zal vast goedkomen. Nu wil ik ze echter vullen met banketbakkersroom en daarna bekleden met marsepein.
Hoe lang van te voren kan ik de cakejes dan vullen met de room en moeten ze dan in de koelkast blijven? Ik heb nog nooit met marsepein gewerkt en weet dat je het online kunt kopen. Maar ik heb geen idee hoeveel ik nodig heb. Als je ongeveer 35 cakjes wilt bakken, hoeveel marsepein zou ik dan nodig hebben? En kun je ze dan bijvoorbeeld ook al een dag van te voren bekleden? Blijft dat goed?
Zijn er ook winkels waar je zo naar toe kunt om bijvoorbeeld marsepein en uitstekers te kopen of kan dat alleen online?
in wormer zit deleukstetaarten(.nl), daar hebben ze heel veel! ook marsepein enzo
LetsgoKelly
Berichten: 2133
Geregistreerd: 11-08-08
Woonplaats: Asten
Geplaatst: 17-08-10 13:35
Ik heb afgelopen weekend een lekkere vulling gemaakt Sinas snippers vulling en dan gecombineerd met citroencreme met madarijntjes en een lemon-yoghurt cake. Dat was wel een geslaagd probeersel.
Hellaas, ik woon in de buurt van tiel. Maar dit vind ik te kort dag, heb ook al opdracht voor 4 september staan.
1234
Berichten: 11291
Geregistreerd: 27-03-05
Geplaatst: 17-08-10 15:21
Yootha schreef:
Welke fondant is trouwens het lekkerste?
Ik vind ook de Pettinice fondant het lekkerst! Heb ook Regal Ice gehad, maar die vond ik echt niet lekker, en het was heel vervelend met het bewerken van de fondant. Het plakt constant aan je handen, wat je met Pettinice veel minder hebt.