
Chocolade idd smelten met wat slagroom, 1:1 bij pure chocolade, 125ml op 300 gram chocolade bij witte of melk chocolade. Room door de cake zou ik niet doen, lijkt het me niet echt stevig van worden?
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
IngridB schreef:Vandaag weer lekker de keuken ingegaan.
Moest iets gaan verzinnen om te gaan maken met de klas van mijn zoontje in december.
Eentje doen we met z'n allen maken, dus allemaal hetzelfdeen eentje mogen ze zelf versieren.
Meteen nog maar wat andere cc gemaakt. Was toch bezig, dus de rest van de cc maar opgemaakt![]()
Dit is het geworden vandaag. Ik weet dat de marsepein heel erg glimt, maar in het echt valt dat best mee. Ik denk dat
het met de foto ofzo te maken heeft. Heb ik bijna altijd met foto's, maar in het echt is het eigenlijk helemaal niet zo glimmend![]()
De roosjes kunnen beter, maar het is een beetje snel snel gedaan![]()
http://94.100.118.205/1434850001-143490 ... _kle8.jpeg
http://94.100.114.70/1434850001-1434900 ... _3P8X.jpeg
http://94.100.121.30/1434850001-1434900 ... _vD4a.jpeg
http://94.100.120.73/1434850001-1434900 ... _MHfZ.jpeg