Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
LadyJ schreef:[/quote]*Kinke, nee heb je niet gevuld daarvoor waren deze eigenlijk beetje klein. Vond de smaak van de CC alleen beetje flauw, misschien iemand tips voor variatie? zou je er ook stukjes chocolade door de beslag kunnen doen en dat meebakken? ( wel gave taart heb je gemaakt)
... en dan nog een grote box voor de bakmixen en marsepein en de taartdozen en kartons liggen apart
Lindas2 schreef:Vanavond alvast een biscuit gebakken voor 2de kerstdag.. Wilde m vullen met speculaascreme, (afgieten met ganache en gekruimelde speculaas erover strooien) .. zou een laagje crispy chocolade hier lekker bij zijn als combinatie? Iemand misschien een ander idee?

- zou ik geen speculaas doen, maar bastognekoek
En ik zou 'eenvoudig' combineren met gewone slagroom
prakkie schreef:Ik reken bij elk taartje een basistarief, wardoor ik dat "probleem" niet heb.
Mijn starttarief is € 5,= en daar komt € 1,50 pp bij.
Bij alleen een meptaartje betaal je die €5,= over alleen het meptaartje. Bestel je ook een gewone taart, dan reken ik die 85,= maar 1 keer en ben je dus relatief wat goedkoper uit (de klant dan)
Allerlei maten en soorten kerstuitstekers, bakvormen, zelfs een soort 'bouwpakketten' waarmee je een kerstboom en een snoep/koekhuisje kon bakken 
Hallo,

lesilla schreef:Welk chocolade kapsel gebruiken jullie vind het recept op dlt zo raar?