Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja
axel_1997 schreef:ik ben kort voor corona serieus begonnen. als je regelmatig oefent zal je over een paar weken consistent lekker brood uit de oven halen. maar de eerste successen komen veel eerder. en probeer ook eens een brood dat je wel moet kneden. kneden is makkelijker dan je denkt en duurt maar tien minuten. je krijgt het er wel warm van.
Ceffyl schreef:Deeg dat je wel moet kneden wil ik inderdaad ook nog wel maken. Ik heb alleen geen broodblik oid. Waar bakken jullie eigenlijk je brood in? Want ik ben begonnen met dit brood omdat in je Creusetpan kan.
JudithO schreef:Een gewoon saai volkorenbrood, naar recept van Levine.
Dag 1 en 2 exact hetzelfde ding.
Omgevingstemperatuur ook gelijk, hier in Canada zijn huizen luchtdicht en heb je airconditioning waardoor de temperatuur altijd gelijk is.