Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
MamaMiesje schreef:Dan heb je een taart van ongeveer 23 cm nodig en ik zou dan kiezen voor kindvriendelijke vulling, zoals vers fruit/jam/slagroom/banketbakkersroom.
Jaime_ schreef:Biscuit nemen, geen cake.. dat is te zwaar..
Biscuit bakken kan al in een doodgewone springvorm van bijv. blokker.. de mix hiervoor kun je o.a. krijgen bij taart en decoratie winkels maar ook bij makro, pipoos en de betere intratuin vestigingen, daarnaast is het ook te koop bij de welkoop/boerenbond onder de naam Soezie..
Na het bakken laat je de biscuit afkoelen.. daarna snijd je hem door.. zodat je hem kan vullen, de afgeneden laag leg je er dan zo weer bovenopeventueel kan je ook meer dan 1 laag snijden
BrittKitt schreef:Bij Pipoos in Eindhoven heb je de biscuitmix enzo van Funcakes, Snovje, die werkt fijn
Marsepein en fondant alleen in kleine verpakkingen, maar wel genoeg om een keer te proberen. Maar als je het vaker wil gaan doen zou ik toch online gaan bestellen