Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Roxxiejj schreef:'De strak aangehaalde broekriem van bokt', aldus de bokt cenTuur

BelgenGek schreef:@ Fionaf09 : als je die gemaakt hebt, wil ik graag weten hoe hij was !
*Gebruiken jullie weleens smaakmakers van bijv. Patidess
voor door cake etc?
Grtjs

Volgende keer ga ik een aantal verschillende muffins maken, beloofd op mijn werk 
Samo schreef:Jep, het was de Mississippi Mud Pie!Volgende keer ga ik een aantal verschillende muffins maken, beloofd op mijn werk
Fiona, 2 of 3 pagina's terug gaf Yasmine dé link met het recept voor Brookies.
geloof ik.
! denk ik ...
_lautje_ schreef:Ik heb nu een walnoten dadel plaat in de oven en moet nog een treacle tart en witte chocolade rockey road maken.
Hee ik had met jou gepbt over je paard. Als ik nu een paard wilde kopen was ie volledig mijn smaak geweest
Wel enorm lekker! 
Heb nog 1 reep butterscorch liggen en ogeveer 200 gram pure chocoladen. Veder heb ik ook walnoten en alle standaard ingredienten in huis. iemadn een leuk ideetje? 


Yasmine schreef:Fiona, zo moeilijk is het toch niet? Het hele recept is stap voor stap uitgelegd met foto's erbij. En de maten van cup naar gram doe je gewoon via google "flour cups to grams", "brown sugar cups to grams".



ik had het zo in mijn hoofd bedacht voortaan gewoon rollen.