imd schreef:Trouwens, kun je je taart ook afsmeren met Royal Icing?
Nope, icing wordt hard

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Mayo schreef:Men_Sven schreef:ik kon net niet meer terug vinden maar hoe kan je marsepein oook alweer het beste kleuren?
Gelkleurstoffen die je kan kopen in de webshops. Beste zijn Americolor en Wilton.
Men_Sven schreef:ja die heb ik... en dan pak ik een stukje marsepein en daar doe ik beetje van dat spul doorheen en dan kneden toch? maar moet het dan nog even bijtrekken? moet je het wegzetten of kan je het meteen gebruiken! weet niet hoe snel die kleuren intrekken?
Annemiekbram schreef:oke dank je Mayo!
Zal eens ff kijken hoe het nu uit de vriezer komt!
Annemiekbram schreef:Mayo, het valt helemaal uit elkaar en als ik er een letter uit heb en die een beetje fatsoenlijk bij wil snijden wordt het helemaal een drama! Kan de letters niet eens aanraken dan gaan ze al kapot!
Jaime, heb je een linkje? Moet ik die ook maar eens ff gaan bestellen hahah