Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Het is ook een erg leuk ras, die isa brown. Heel erg tam, ze laten zich zo oppakken
Een haan hebben we nog niet, maar wie weet kom ik er binnenkort wel eens eentje tegen. Ik zou er dan sowieso een willen redden. 
Maar op de verpakking staat dat je ze eigenlijk moet verhitten.. Misschien even bakken? Denk dat je dan de minste smaak verliest.
_Nelleke_ schreef:8nnemiek bedankt voor de tip! Handig!
Dat tivall boterhamvlees vind ik heel vies, maar 'echt' boterhamvlees vind ik ook vies dus ik ben misschien niet een goede graadmeter.
Hartig vegan beleg op brood:
- Houmous (allerlei varianten maar vooral zongedroogde tomaat en kerrie)
- Groentespread van zonnatura (de rode biet en de tomaat)
- Tartex (de pepervariant! Mjammmm!!!)

Marley schreef:Mag ik hier zo af en toe eens meekletsen, maar vooral meelezen?
Mijn vriend en ik zijn aan het overgaan naar vegetarisch (veganistisch is nog een stap te ver). Ik lees graag mee voor tips.

Magrathea schreef:Ja tot je vegetariër bent en vis krijgt voorgeschoteldOnderschat het effect dat vlees op je brein heeft niet!
heb het wel eens zelf geprobeerd te maken maar dan wil het toch niet echt lukken Snollygoster schreef:Ik ben er ook meer en meer aan het twijfelen om volledig veganistisch te worden. Eieren lust ik niet zo, dus dat eet ik sowieso amper. Kaas en yoghurt ben ik ook niet gek van. Melk doe ik alleen bij de koffie en in mijn cornflakes.
Heb laatst sojamelk uitgeprobeerd en vond het best meevallen qua smaak, maar eieren gaan wel moeilijker worden aangezien het in zoveel dingen verwerkt zit.
Momenteel is er ook veel Sinterklaas-lekkers te vinden op de site, zoals vegan chocoaldeletters, marsepein en kruidnoten. Nomnomnom
). De dunne vegetariër is geschreven door Antoinette Hertzenberg en zij heeft ook een gezin, haar kinderen hebben nooit vlees gegeten. Tussen neus en lippen door geeft ze in het boek veel tips voor ouders, daarnaast bevat het boek ook vegan recepten of "je kunt in dit recept X door Y vervangen om het geheel plantaardig te maken" 
fruit gaat eigenlijk altijd goed, verder is het heel wisselend. Ben van goede hoop dat dat bijtrekt 