Liezel1 schreef:Iemand ervaring met de tobleronemousse en de champagnecreme als vullingen?
Nog niet,wil die bij mijn volgende taart proberen. Dus ben benieuwd naar je ervaringen.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
NieneWiep schreef:Meys, kijk eens hier: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/map.php
Daar kan je kijken welke taartenbaksters bij jou in de buurt wonen.
Of kijk eens hier: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi ... .php?id=44
Daar kun je een oproepje plaatsen voor een opdracht.
Liezel1 schreef:Waar had jij toendertijd de champagne vandaan?
Ik drink het nl helemaal niet en ik heb maar 100 ml nodig.
Eigenlijk zoek ik dus een heel klein flesje, die ook nog een beetje leuk in de prijs is.
Gewoon +/- 70 gram toevoegen aan je BC, goed mixen en klaar. Zoek in de shops maar eens op Patidess. wereld schreef:oef dat is wel lastig.. Staan er wel duidelijke foto's bij de handelingen?
)

en mijn smaakstof. Je proeft het wel, is ook best lekker! Denk dat ik er alleen iets te weinig in had gedaan