Gisteren hadden we als voorafje een pasteitje. Daarna varkensrollade met pommes duchesses?, boontjes, tutti frutti, champignonsaus. Als toetje een rol met ijs, frambozen en merengue.
Vandaag maar lekker zuurkool met rookworst denk ik.
Girassol
Berichten: 1873
Geregistreerd: 13-04-10
Geplaatst: 27-12-13 12:25
Eerste kerstdag een stamppot met spruitjes en hertenbiefstuk met een saus van o.a. wildfond, port en cranberrycompote en als toetje tiramisu. Tweede kerstdag een amuse van een plakje komkommer met daarop een pakketje van zalm met een mengsel van mayonaise, crème fraîche, dille, stukjes gekookte aardappel en stukjes appel erin; pastinaaksoep; kalkoen uit de oven met een honing-mosterdsaus, rode kool met stukjes appel en een beetje kaneel, warme cranberrycompote, snijboontjes, aardappelgratin en een stoofpeertje; chocolademousse met sinaasappelsaus en waaiertjes van witte chocolade. Heerlijk gegeten dus de afgelopen dagen Vanavond heb ik geen idee, misschien wat restjes van gisteren.
Gister: Vooraf carpaccio, vitello tonato met tonijnmayonaise en een pastijtje met champignons Tussengerecht courgettesoep Hoofdgerecht 1 stukje procureur met pommes duchesses, haricot verts met spek, spruitjes, brocolli, bloemkool en gebakken aardappeltjes Toetje tiramisu, klein beetje van 3 soorten ijs, bavarois en een kaneelstengel.