Alles is uitverkocht bij DLT kwa bloemenuitstekers, nu heb ik met pijn en moeite wat gevonden maar ben niet echt laaiend enthousiast
EvaLuna
Berichten: 476
Geregistreerd: 05-12-06
Geplaatst: 30-03-10 15:03
Wat een prachtige taarten weer allemaal en leuke uitstekers komen er voorbij zeg!
Mayo schreef:
In de webshop van Lies staat dat de marsepein tijdelijk is uitverkocht... Ik ga even mailen wanneer ze weer een lading verwachten.
O jee dat is vast o.a. mijn schuld...ik heb gisteren 14 kilo besteld voor een cursus voor een kleine twintig man. Bij de tafel van 18 hebben ze inderdaad ook goede marsepein. Hele mooie voorgekleurde witte in ieder geval
Mayo
Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern
Geplaatst: 30-03-10 15:03
Dan moet je het niet bestellen, dat is zonde van je geld dan. Dan kan je beter kijken of andere shops nog wel uitstekers naar je smaak hebben
Mayo
Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern
Geplaatst: 30-03-10 15:04
LetsgoKelly schreef:
Haha ik denk dat het er toch ooit wel eens van komt en dan kan ik het maar beter meteen doen toch?
LetsgoKelly
Berichten: 2133
Geregistreerd: 11-08-08
Woonplaats: Asten
Geplaatst: 30-03-10 15:04
oOoKellyoOo schreef:
Alles is uitverkocht bij DLT kwa bloemenuitstekers, nu heb ik met pijn en moeite wat gevonden maar ben niet echt laaiend enthousiast
Volgens mij komt morgen alles al weer binnen daar Ik zou ook wachten.
Vanavond wil ik een taartje maken met mokkavulling.. En een laag bebogeen.. Ik wil de mokkavulling gaan maken met opgeklopte slagroom met een zakje klopfix en dan een klein scheutje supersterke koffie er door.. Is het lekker, om hem iets romiger en cremiger te maken, er een klontje roomboter door te mixen?
En is het een idee om door de vulling een beetje nogatine te doen zodat er lekkere knisper stukjes in zitten?
Kun je gewoon Saroma pudding als vulling gebruiken en zo ja doe je dit met melk en dan de gewone verhouding die op het pakje staat? mmmjam mokka is ook erg lekker.
Ik heb vanmorgen een vierkante slagroomtaart gemaakt gevuld met Saromapudding en zwarte bessenjam. Nu zo nog een vierkante marsepeintaart maken met monchou en kersen.
dat heb ik ook altijd met de mix, maar met vullen heb ik er geen last van, wat je evt kunt doen is als je hem uitalkeer heb gesneden even een paar uur uitelkaar leggen dan droogt die een beetje en word hij steviger, niet te lang
Samen met vriendin dit weekend taartje voor haar verjaardag gemaakt, een high tea! Hij moest kleurrijk worden, pip style, haar naam erop.. Naam en kleuren heeft ze zelf uitgekozen..