Kieffer schreef:Hij staat hier in de oven, ben erg benieuwd
Hij was echt heerlijk! Ik heb hem gemaakt met light sojamelk, had ik toevallig nog staan. De combinatie banaan, blauwe bes en walnoten was echt super. Ik heb 1/3 genomen, dit was een prima portie om er een paar uurtjes tegenaan te kunnen.
Zo kwam hij uit de oven:

Ik heb hem lauwwarm gegeten met een lepel magere kwark erbij voor de frissigheid (eigenlijk een verantwoorde vervanging voor slagroom
). Zo lag hij op mijn bordje:
Vanmorgen heb ik ook een portie genomen, rechtstreeks uit de koelkast. Dit vind ik eigenlijk nog veel lekkerder dan uit de oven! De smaken waren lekker ingetrokken. De laatste portie is voor morgenochtend, heb er nu al zin in

)

En idd een klein beetje van een zakje vanillesuiker. Maar geen hele hoor.

maar ik merk wel nu ik veel minder gluten binnen krijg dat het binnenwerk ook veel beter functioneert zeg maar
zelfs mijn zusje vond het lekker. 
