Saskiaa_ schreef:Dubbel!? Toe maar, luxe hoor!
Dat was één van mijn weinige wensen voor een nieuwe keuken, ik bak zo graag en met 1 oven is 't altijd tobben.
Ik ben ook fan van ovenschotel en daarbij lekker een stokbroodje en dat zijn dan altijd weer verschillende temperaturen zodat het niet kan, dat was ik zo zat. En mijn wens was gelukkig goed te verwezenlijken. ijspeert schreef:Wilde ik ook ,maar het probleem was ik heb geen gas maar een 5 induktieplaat op mijn Boretti en daar is bijna niet aan te komen.
Maar ben zeer bij met deze oven gaan zonder probleem 9 pizza's in
9 pizza's
. Wow.
Ik heb een fornuis vergelijkbaar met Boretti, met 4 gewone gaspitten en een wokbrander. En dan dus die dubbele oven, heerlijk
.
OK, genoeg opgeschept
.
Mijn mislukte baksels:

Ze zijn ingedeukt (ik ben bang dat ik teveel yoghurt heb gebruikt).
Daardoor is de glazuur in het kuiltje gezakt
.
En deze waren een probeersel:

Moeten margrietjes voorstellen, m'n vriendin heet Daisy, dus ik wilde dit eens proberen.
Alleen m'n rolfondant is een beetje droog geworden, dus was heel kruimelig geworden.