Ik ga dit weekend eens iets proberne te maken
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Ik ga dit weekend eens iets proberne te maken

heb altijd brokken en stukken. of misschien haal ik ze er altijd te snel uit, dat kan ook

dus als iemand receptjes heeft enzo voor cake, vulling, versiering... voor beginners... schoot


mariellede schreef:hoe maken jullie dat chocolade glazuur over de taart ??
mariellede schreef:gewoon geklopte slagroom ?
en wordt dat glazuur dan wel weer gewoon hard ?
kun je marsepein op de chocolade doen of plakt dat niet ?
midden in het restaurant van de Ikea

Heb vandaag de aardbeienjam + aardbeien gekocht. Cakespul hadden we nog in huis

voor de 1e keer!! Dat kan ik je niet na doen
Kan je er ook gewoon chocoladeglazuur oid overheen doen?
weet ook niet of ze dat bij alle Aldi's hebben.
. Wij wonen nog geen 5 minuten rijden van Duitsland af dus. Ik moet echt een x dit maken, ben er al een hele tijd mee bezig
....Ik woonde nl tot voor kort in Buurse..Nu in Vreden/Ottenstein. 
kan je daarvoor iets anders in de plaats kopen of maken?