Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
melanie0906 schreef:Gisteren uiteten geweest bij Katseveer*
Amuse:
[ [url=m/RHO1fN.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/Jj2q5P.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/WmGzE5.jpg]Afbeelding[/url] ]
Voorgerecht:
Oosterschelde kreeft met structuren van asperge
[ [url=m/pDYNyt.jpg]Afbeelding[/url] ]
1e tussen:
Coquille en truffel
[ [url=m/H9JrjW.jpg]Afbeelding[/url] ]
2de tussen:
Tonijn met bergamot en peterselie mousse
[ [url=m/cnLUz5.jpg]Afbeelding[/url] ]
3de tussen:
Rode mul met basilicum
[ [url=m/QF3GZR.jpg]Afbeelding[/url] ]
4de tussen:
Rundersukade met tongschar
[ [url=m/4ZFhw5.jpg]Afbeelding[/url] ]
5de tussen:
kokkels met Amsterdamse uitjes
[ [url=m/hIhuGD.jpg]Afbeelding[/url] ]
Ps:
Lamsrugfilet
[ [url=m/AjXdwh.jpg]Afbeelding[/url] ]
Dessert:
Aardbeien op lievevrouwebedstro
[ [url=m/nnfssT.jpg]Afbeelding[/url] ]
Was echt heerlijk! Mooie passende wijnen
Britt schreef:Ik bak ze meestal in een klein pannetje en laat ze dan op laag vuur garen met de deksel op de pan. Dan uit de pan op de deksel laten glijden en zo omgedraaid terug in de pan doen. Dan gaat het echt goed!
Wel genoeg olie of boter gebruiken
En een beetje havermout en bakpoeder door het beslag helpt ook!