En toen hadden we een gevulde taart met chocolade botercrème:
[
Afbeelding ]
De onderste laag is gevuld met kersenjam, gemengd met slagroom.
De bovenste laag is gevuld met bokkepootjesvulling.
Het was nog even stressen. Bij het snijden van de biscuit bleek dat hij toch niet mooi gaar was. De bovenste laag was helemaal gummie. Uiteindelijk heb ik 1,5 cm van de oorspronkelijke onderkant overgehouden en heb ik snel een nieuwe biscuit gebakken waarmee ik de onderste twee lagen heb gemaakt.
Omdat mijn eerste biscuit heel bol stond, had ik er nu twee natte theedoeken omheen gelegd, dit werd al een stuk beter.
En nu staat de boel te koelen in de koelkast en morgen maak ik de botercrème vlak met een heet mes.
Ohja, nog één groot vraagteken: zoals jullie zien is het om de taart heen nogal een kliederboel van BC geworden. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik dit niet kan serveren op deze manier
Hoe kan ik de taart nu netjes op een schone onderplaat krijgen, zonder dat hij in stukken uiteen valt?
Hij staat nu op een aantal lagen karton met aluminiumfolie.