Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


ze zien er goed uit!!! Mjumm
Lindas2 schreef:@ Magnificent: Mooie macarons!
@ IngridB: Je bedoelt de millionares shortbread? Die heb ik al regelmatig gemaakt en is makkelijk een dag of 4 goed.
Kost wel veel voorbereidingstijd.
@ Esgaroth: Leuke taart
.
. Eerst moet de bodem gebakken worden.. die moet afkoelen.. Dan de caramel maken.. die moet ook afkoelen en dan de chocolade erover.. die moet ook weer afkoelen
. Maar het is wel erg lekker! Bij ons in de familie zeker favoriet
. Ja dat kan wel, dan is het donderdag of vrijdag klaar? Als je het dan afgedekt bewaard gaat dat prima
Falona schreef:Ook tussen de verschillende merken marsepein en fondant zit verschil. Gewoon een kwestie van proberen idd.
.
Maar vrijdag is mijn nichtje jarig en zaterdag vieren we het (ze wordt 1), dus ik werd gevraagd een taart te maken....
anders koop ik er 1
Over 2 weken begint mijn 2e Wilton cursus alweer. Heb er nu al zin in 
alleen had ik iets meer rood waardoor het een roodbruine kleur werd, maar opzich is het goed te doen, had toen gevraagd bij de toko of ze bruine kleurstof hadden, maar ze hadden alleen mokka smaakstof die het ook iets bruiner maakt, maar dat is meer voor lichtbruine slagroom enzo.

Verkopen ze bij de Jamin trouwens ook kleur(vloei)stof?