Samantha_ schreef:Kan wel hoor, woensdag bakken, vrijdag eten.
En kan ik ze woensdag ook al versieren met fondant wat ik vastplak met een laagje botercreme?
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Valina schreef:A.s. vrijdag bestaat ons bedrijf 10 jaar, dus heb (i.v.m. chronisch tijdgebrek) hiervoor een taart besteld.
Maar ik wil daarnaast ook nog wel wat cupcakes maken.
Kun je die écht beter in het papiertje in zo'n cupcake-bakblik bakken, zodat ze mooier van vorm blijven?
(moet ik nog even snel zo'n bakblik scoren nl.)
Stel dat ik die CC's dan woensdag overdag bak, zijn ze dan vrijdag nog lekker?
Ga ze nl. donderdagavond bekleden met fondant en dan vrijdagmorgen worden ze gegeten.
Of zou ik ze woensdag al kunnen bekleden? Of is het dan vrijdag niet meer lekker?
prakkie schreef:@kinke: ik ben een erg slechte tekenaar, dus mag het ook een foto zijn van een voorbeeld (of van een dummie dan)?
MightyJoe schreef:hmm ja dat klinkt wel lekker![]()
Alleen had ik tussen mijn vorige taartje ook slagroom gedaan. Ik heb dit met klop klop slagroom gedaan maar dit was niet echt een succes en met snijden kwam alles er tussen uit.. Hoe ga je dit tegen?* beginner *
Valina schreef:Ook leuk, die mini-CC's!
Gebruik je dan een bakblik met kleinere gaatjes en papiertjes?
Of doe je er gewoon wat minder in?
Voor grotere CC's vul je het papiertje tot 2/3 af?
En dat in een pedaalemmerzak in de koelkast, dat doe ik toch pas als ze helemaal afgekoeld zijn?
Edit: Thanx Asley voor de foto!
Je vind het vast niet erg als ik wat van je ideeën/ontwerp jat?![]()
![]()